søndag 1. mai 2016

UKE 15: "Very bad photographs to very good photographs"


I dette oppgave skulle vi vise tre gode bilder av ting/noe vi liker ikke, og gjøre bildene tiltrekkende slik at du kan like hva du viser. Har tenkte jeg at istedet for ting som jeg liker ikke kan jeg ta de bildene som jeg synes at er stygge, eller som jeg gjerne skulle slette. De bildene som jeg skulle ikke bruke i det hele tatt og gjøre dem slik at de skal være tiltrekkende. Jeg valgte å løse oppgaven slik, fordi det finnes masse ting som jeg selv liker ikke, men hvis du skal ta bilder av dem de skal være tiltrekkene for eks. snø. So jeg synes det er lurt å ta noe som jeg liker ikke(de feil bildene) og gjøre dem til gode bilder(noe som skal jeg begynne å like).

1. Bilde av en sommerfugl. Her egentli ville jeg få fokus på sommerfuglen, men det virket feil og da ble dette bildet hvordan tenkte jeg "unødvendig". Først tenkte jeg å slette den, men har behold den, dette bildet er ganske gammel og er tatt med telefonen min. 


Nå har jeg redigert den i Photoshop og fikk slikk resultatt som kan fungere ganske greit.

2. Andre bilde som e valgte er en av bildene som e tok i hjemlandet mitt. Jeg viste ikke hvordan kan jeg bruke det bildet, jeg bare tok den og den var i arkivet mitt i ca. 1 år.

Nå redigerte jeg den og kjærte fra sider for å få motivet og temaet frem, slik fikk bildet budskap og mening. 

3. Og siste bilden tok jeg i helga nor jeg var i Vegårshei og tenkte å gå på tur i skogen. Jeg tok bilder på vei og da fikk jeg en bomme bilde av veien


Nå gjør vi to lite triks og da for vi en ny bilde som skal bli mer interresant og som e skal selv begynne å like. Først snur vi bildet og spiller litt med Photoshop. 


Egen vurdering: Her er alle mine bilder og forslag til dette oppgaven. Jeg likte ideen til oppgaven og måten jeg har løst den. Dtorsett var det å trikkse med Photoshop for å få bedre bilder, men også var det å få frem budskappet, snu bildet og noe sånt. Det jeg likte er at nå skal jeg ikke slette med en gang de "feil" bildene som jeg tok, siden de kan redigeres eller sees fra andre perspektiver slik at vi kan begynne å like dem :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar